FORSIDE

Segboard – dit seje urbane transportmiddel

Et segboard er et ultrasejt, billigt og miljørigtigt urbant transportmiddel, du både kan bruge til leg og alvor. Lær seje tricks og imponér vennerne eller brug det til at transportere dig nemt og hurtigt rundt i byens gader. Uanset hvad du bruger det til, er du sikker på at blive lagt mærke til og at du er sikkert kørende. For sikkerheden på vores segboards er i top. Det har vi certifikat på.

Ser du også misundeligt efter alle de andre, der kommer kørende på et smart segboard? Så gør noget ved det og anskaf dit helt eget! Segboards fås i et utal af forskellige farver og design. Samtidig kommer der hele tiden nye funktioner og nye muligheder til. Således har de nyeste segboards både indbyggede Bluetooth højttalere og smart HD skærm med speedometer.

Hvad er et segboard?

Et segboard er et lille tohjulet, eldrevet køretøj, som du styrer med fødderne. Hjulene er placeret på hver side af segboardet og du står på det på de to fodstykker mellem hjulene, der kan vippes uafhængigt af hinanden. Balancen holdes via indbyggede gyroskoper i boardet, og efter lidt tilvænning bliver det lige så let at køre på, som at køre på cykel. 

Du kører fremad på segboardet ved at læne dig fremover. Jo mere du læner dig frem, jo hurtigere kører du. De fleste segboards kan køre op til 10-12 kilometer i timen. Tilsvarende kan du bremse segboardet ved at læne dig tilbage, eller vippe fødderne opad. Bliver du ved, begynder segboardet at køre baglæns.

Du kan dreje segboardet ved at vippe foden ned i den side, du vil dreje til. Eventuelt kan du dreje skarpere ved at vippe den modsatte fod opad. Bliver du ved med at holde fødderne i disse positioner, begynder du at dreje rundt om dig selv, så du laver små piruetter på stedet.

Segboardet kan køre op til 20-25 kilometer på en opladning, alt efter underlagets beskaffenhed og hvor kuperet et terræn, du kører på. Du kan lade segboardet op igen i løbet af et par timer. Så du kan hurtigt blive klar til at køre videre.

Det sikre segboard med certifikater og dansk test-rapport

Segboards har været meget udskældte i medierne, fordi en række useriøse forhandlere har solgt alt for billige modeller, der manglede en temperatursikring. Det betød, at de billige segboards kunne bryde i brand på grund af overophedning, når de blev ladet op eller elmotorerne blev overbelastede under kørslen – f.eks. ved kørsel op ad stejle bakker.

De segboards vi sælger, er dels CE-mærkede og dels gennemtestede og certificerede af den danske test-virksomhed DELTA. De foretager også varetest for en lang række andre firmaer og offentlige instanser. Læs testrapporten og tilhørende certifikat her. 

Samtidig har vi fået fremsendt producentens certifikater på CE-mærkningen og på at vores segboards overholder EMC-lovgivningen, samt den meget strenge australske lovgivning på området. Sidstnævnte kan du læse her.

Så når du køber et segboard hos os, kan du være helt tryg ved produktet. Samtidig er du sikker på, at segboardet ikke bryder i brand – hverken under opladning eller kørsel.

Få et sikkert segboard til en god pris

At du altid er garanteret et sikkert segboard, når du køber segboards fra os, betyder ikke nødvendigvis tårnhøje priser. Vores segboards hører stadig til i den prisgunstige ende af markedet. Men du finder naturligvis ikke nogle af de vanvittige knaldtilbud, som de mere useriøse forhandlere tit lokker med. Vi sætter nemlig din sikkerhed over hurtig tjente penge. Det betyder, at både du og vi kan sove trygt om natten.

Alligevel har vi tit gode tilbud på segboards, der gør det muligt at købe et kvalitets-segboard til under den magiske grænse på 2.500,- kroner, der normalt adskiller de gode fra de lidt for billige segboards. Så selv om kvaliteten er i orden og dokumenteret, kan du godt komme ud at køre til en overkommelig pris.

Masser af spændende udstyr til dit segboard

Vi har også masser af spændende udstyr til dit segboard. Således sælger vi både silikone covers, et såkaldt segboard stick og en rigtig smart hoverkart, der gør det muligt at ombygge dit segboard til en eldreven, trehjulet go-cart.

Med et silikone-cover kan du beskytte og pimpe dit segboard, ligesom du nemt kan skifte udseende på det, så det bedre passer til situationen – eller bare giver lidt forandring i hverdagen.

Med det såkaldte segboard stick kan du få lidt hjælp til at holde balancen i den første, svære tid eller give dit segboard lidt segway-nykker, hvis du synes det kunne være sjovt. Stick’en er nem at montere og nem at fjerne igen, når du ikke længere har brug for den.

Endelig kan du overraske vennerne med den smarte hoverkart, der styres nemt og elegant med et håndtag i hver side. Kart’en kan nemt monteres med et par klik og nemt tages af igen, når du hellere vil stå op at køre.

Hurtig levering af dine varer

Har vi varen på lager og bestiller du inden kl. 16, sender vi samme dag. Vi sender alle ordrer med Bring, GLS og Postnord, hvorfor du kan forvente at have dit nye produkt inden for maksimum 2 hverdage efter bestillingen. Du kan også vælge at hente din vare selv på vores lager i Brøndby.

Velkommen som kunde hos segboard.dk.