Handelsbetingelser

Segboard.dk er drevet af: 

funboards.dk ApS

CVR: 37085235

Lykkesholm 4

2690 Karlslunde

Tlf:42901298

Email: info@segboard.dk

 

Bestilling af din vare

Når du bestiller et segboard vil du indenfor få minutter modtage en bekræftelse pr. mail. (husk at tjekke spamfilter)

Annullering af din ordre

Du kan altid annullere din ordre eller dele af din ordre, så længe den ikke er afsendt.

Priser

Alle priser angives i DKK og er inkl. 25% moms.

Betaling

segboard.dk tager imod betalingskort og mobilepay på siden, der kan laves andre aftaler ved at kontakte kundeservice. Alt betaling på siden er sikret og krypteret. Betalingen vil først blive hævet fra din konto, når din ordre er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer. 

Fragt/Levering

Hvis du bestiller inden kl.14 på hverdage, afsender vi samme dag og højest op til 24 timer efter bestilling, såfremt varen er på lager. Du modtager en mail fra segboard.dk, med dit track & trace nummer. Der sendes med Bring, PostNord eller GLS-pakkepost, det vil sige du kan forvente at modtage din bestilling 1-2 dage efter afsendelse. Har du valgt at hente din pakke selv, kan du blot kontakte kundeservice efter din bestilling og aftale afhentning.

Vores fragtpriser er afhængig af varens vægt og størrelse og kan varierer mellem 39 – 90. Den præcise fragtpris vil altid være oplyst i forbindelse med bekræftelse af købet

Forbehold

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.
segboard.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

*Disclaimer:

Produkter kan bære præg af at være testet ved kørsel fra fabrikkens side. Det kan ikke udelukkes at der kan forekomme små ubetydelige kosmetiske tegn herpå. Disse er ikke reklamationsberettiget ej heller afslagsgivende i varens pris.

Fortrydelsesret 

Du har som ekstra service fra vores side 90 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare hos segboard.dk. Fristen indebærer, at du har 90 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Du kan sende en mail til info@segboard.dk for at meddele fortrydelsen.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. 

Ved at nægte modtagelse og på den måde returnere en vare, opkræves et gebyr på minimum 50 kr, alt efter pakkens vægt og derved fragtpris.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 2 års reklamationsret*. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Alle reklamationer skal anmeldes til os via e-mail til info@segboard.dk.

For at minimere risikoen for misforståelser, modtager og vurdere vi ikke reklamationssager telefonisk. Vi vurderer i første omgang, via fremsendte billeder og/eller videoer, at varen skal returneres til os, betyder det, at vi har brug for at inspicere produktet på værksted. Det er IKKE ensbetydende med at reklamationen er berettiget. Når en vare skal sendes til os som en reklamation, skal det forgå via vores reklamationsformular, som vi fremsender i de enkelte sager. Det er vigtigt at reklamationsformularen udfyldes grundigt, og altid med ordrenummer samt beskrivelse af problemet. Vi modtager ikke pakker sendt til os, uden vores samtykke, og som ikke er sendt gennem vores returlink, medmindre andet er aftalt skriftligt.

 OBS! Vi yder IKKE reklamationsret til erhvervskunder, medmindre andet er skriftligt aftalt inden en eventuel ordreafgivelse. 

  

*Reklamationsretten bortfalder hvis produktet er åbnet, modificeret eller på nogen måde forsøgt repareret uden forudgående skriftlig aftale med os. Vi yder 6 måneders reklamation på batterier.

*Reklamationsretten bortfalder hvis det kan påvises at produktet er brugt i vådt eller fugtigt miljø, og har fået skader som følge heraf.

Emballage ved fragt

Det er vigtigt at en vare altid sendes forsvarligt pakket. Helst i den originale emballage. Har man smidt den originale emballage ud, skal varen pakkes tilsvarende for at undgå skader under transport.

Er varen ikke pakket efter anvisningerne og derfor pakket og sendt uforsvarligt, holder du som afsender ansvaret for eventuelle skader som måtte være påført varen under transport.

Har du sendt en vare til os, enten som retur, reklamation eller til reparation, skal emballagen som udgangspunkt være genbrugelig til returforsendelsen.

Omkostningerne til ny emballage vil blive opkrævet ved returnering, hvis vi vurdere at dette er nødvendigt for at kunne sende varen forsvarligt.

 

Ændringer af betingelser

segboard.dk kan til enhver tid ændre vores handelsbetingelser. Du vil som kunde blive underrettet om dette, hvis det har indflydelse for din handel hos os.

Cookies

Vi bruger cookies af det simple formål, at gøre det til en bedre oplevelse når du bruger vores side. De er helt og aldeles ufarlige.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. (Indsæt hvilke oplysninger, der eventuelt yderligere indsamles.) 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos funboards.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på segboard.dk er funboards.dk ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:  info@segboard.dk.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@segboard.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 3.5.2021