TRYGHEDSGARANTI

Der er ikke noget mere irriterende end et El Løbehjul eller et Segboard som bare ikke vil køre. Der kan ske mange ting på din tur i naturen eller i byen, så det er en god idé at være dækket ordentligt ind ift. opståede skader.

Tilkøb en tryghedsgaranti når du bestiller et El Løbehjul eller et Segboard, og vær ekstra dækket ift. batteri, oplader og meget mere. På den måde holdes du altid kørende og giver dig ekstra ro i maven, når du har valgt at investere i et El Løbehjul eller et Segboard.

Det kan være fristende at tage en køretur på stranden, men sand og vand er desværre ikke noget vi kan hjælpe med. Garantien dækker nemlig ikke i tilfælde af vandskade, misligholdelse eller hvis produktet har været i direkte kontakt med sand, vand eller udsat for voldsomme stød eller tab.

Måske du tænker: Jamen dækker min forsikring ikke allerede de her ting? Nogle gør, men der er mange som ikke gør. Derudover er det langt billigere at tilkøbe en forsikring hos Segboard.dk, da din forsikring kun dækker over en bestemt beløbsgrænse. Derudover bliver dit køretøj repareret af autoriserede teknikere inden for El Løbehjul og Segboards på vores helt eget værksted. Ved at tilkøbe en tryghedsgaranti, får du repareret dit køretøj det samme sted som du købte det.

OBS: Alle reparationer skal ske på vores adresse Lykkesholm 4, 2690 Karlslunde. Serviceaftalen dækker ikke eventuelle fragtomkostninger.